Protizdrsni in označevalni trakovi

Protizdrsni in označevalni trakovi

PROTIZDRSNI TRAKOVI Naši protizdrsni trakovi in obloge preprečujejo zdrse in padce ter poškodbe, ki lahko nastanejo zaradi njih, ter izboljšajo uporabnost in varnost prostorov. So za notranjo in zunanjo uporabo. Ponujamo Vam kompletno zbirko materialov proti drsenju. Izbirate lahko med več kot 10. vrstami protizdrsnih trakov v 15. barvah. Izberite kvaliteten protizdrsni trak, ki najbolj ustreza vašim zahtevam. S kontrastno barvo pa pomagajo tudi slabovidnim pri zaznavanju raznih preprek.

OZNAČEVALNI TRAKOVI Velika izbira označevalnih trakov za označevanje skladišč, proizvodenj, trgovin, … Izbirate lahko med dolgoročnima rešitvama, kot sta izredno trpežni označevalni trakovi PermaSafety ali vsestranskimi označevalni trakovi PermaSafety Route. V ponudbi imamo tudi zelo kvalitetne standardne označevalne trakove. S kontrastno barvo pa pomagajo tudi slabovidnim pri zaznavanju raznih preprek.

ODSEVNI TRAKOVI Izbirate lahko med odsevnimi trakovi, ki odsevajo svetlobo npr. avtomobilske luči. Uporabljajo se na zapornicah, stebričkih, … ali med fotoluminiscentnimi trakovi, ki oddajajo svetlobo v temi npr. izpad elektrike. Uporabljajo se za zasilne izhode, stopnice … S kontrastno barvo pa pomagajo tudi slabovidnim pri zaznavanju raznih preprek. Za vse ki želite nelepljive trakove so tu opozorilni  trakovi, ki vam jih lahko natisnemo tudi po meri.

Se zanimate za naše izdelke?