Storitve

Načrtovanje in postavljanje taktilnih oznak zahteva podrobno poznavanje potreb slepih in slabovidnih ter specifike posameznih tipov oznak. Potrebno je upoštevati številne dejavnike in zahteve ter poskrbeti, da končni rezultat zares učinkovito služi svojemu namenu. Talni taktilni vodilni sistem je namreč treba načrtovati s poglobljenim premislekom, saj je razlika med uporabnim in neuporabnim oz. nevarnim zelo majhna. Pri vsaki situaciji je treba posebej preučiti, katera informacija bo slepemu koristila in jo nato ustrezno podati. Pri tem je med drugim treba upoštevati obstoječa vodila in oznake, da čim bolj znižamo stroške izvedbe.

Zagotavljanje učinkovitosti in optimizacija stroškov

Načrti varnih poti, ki se skupaj z uporabniki izdelajo za posamezen kraj pred začetkom izvedbenih načrtov oz. del, prispevajo h kakovosti rešitev, znižajo stroške, hkrati pa so osnova za poznejše vzdrževanje, uporabo in tudi izobraževanje uporabnikov taktilnih oznak.

Na področju zagotavljanja rešitev za slepe in slabovidne imamo vrsto let izkušenj in se kot zavod posvečamo izključno tej problematiki, zato vam lahko na enem mestu ponudimo vse – od svetovanja, usposabljanja zaposlenih in izobraževanja do široke palete pripomočkov za različna okolja.

Zakaj izbrati nas?

  • Bogate izkušnje ter poznavanje problematike iz prve roke,
  • celostna ponudba storitev in izdelkov,
  • pomoč pri postavitvi taktilnih oznak,
  • strokoven pristop,
  • zanesljivost in usklajenost rešitev z zahtevami zakona.

Se zanimate za naše izdelke?